- Behandelingen

Pedicure behandeling (45 minuten)

 • Desinfectie en inspectie van de voeten.
 • Eventueel afvlakken van de nagel(s).
 • Knippen nagels.
 • Eventueel problemen verhelpen (eelt, likdoorn, ingroeiende nagel(s), kloven).
 • Verzorgen van de nagelomgeving.
 • Polijsten nagels.
 • Eventueel drukvrij leggen van likdoorn en/of ingroeiende nagel(s).
 • Incrèmen van de voeten

Deelbehandeling (20 minuten)

 • Nagels knippen en verzorgen of
 • Likdoorn verwijderen of
 • Eelt verwijderen of
 • Ingroeiende nagel(s) behandelen of
 • Kloven behandelen.
 • Incrèmen van de voeten.

Gelpolish

Gelpolish is een nagellak die op uw eigen natuurlijke nagel wordt aangebracht, maar met de kwaliteit van een gel.

Deze nagellak wordt onder een UV/LED lamp uitgehard.

U heeft perfect afgewerkte nagels die wekenlang glanzend en krasvrij blijven.

Deze gelpolish kan op uw nagels van uw handen en voeten worden aangebracht, eventueel met een mooie nailart, steentje of een glitter!

Medical Taping

Beweging en spoeractiviteit zijn essentieeel om gezondheid te behouden of te herstellen. Spieren zijn niet alleen van belang voor beweging, maar zij houden mede de lichaamstemperatuur op peil en zorgen voor de circulatie van lymfe en bloed. Het mag duidelijk zijn dat slecht funcionerende spieren vele klachten en aandoeningen kunnen veroorzaken, ook in de voet!

Bij Medical Taping wordt een elastische tapesoort (van katoen en met een anti-allergische lijmlaag) gebruikt, die spieren en pezen in hun functie kan ondersteunen, zonder daarbij de beweging te beperken. Door aangedane spieren/pezen op deze manier te behandelen, wordt het lichaamseigen herstelproces geactiveerd.

Ik kan Medical Taping aanbrengen voor o.a.: Hooikoorst, hallux valgus, hielspoor, peesplaatontsteking, hamerteen, ingroeiende nagel, littekens, blauwe plekken, verzwikte enkel.

Wimpers en/of wenkbrauwen verven

Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel uw uitstraling. Wanneer uw wimpers en/of wenkbrauwen lichter zijn dan u zou willen, kunt u deze haartjes laten verven. Hierdoor krijgt uw gezicht meer uitdrukking en wordt een natuurlijk effect gecreëerd. Ook voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de  wimpers een uitkomst want u hoeft geen mascara meer te gebruiken.

Voor het verven van wimpers en/of wenkbrauwen wordt een speciale verf gebruikt die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De verf vervaagt geleidelijk en blijft ca. 3-5 weken zitten.

Het verven van wimpers en/of wenkbrauwen duurt 15 tot 30 minuten. De behandeling is over het algemeen pijnloos. Het is echter wel mogelijk dat de ogen tijdelijk licht geïrriteerd aanvoelen tijdens de behandeling van de wimpers als reactie op de verf. Uiteraard zorg ik ervoor dat de kans op irritatie zo min mogelijk is. Het verven van uw wimpers en/of wenkbrauwen is niet schadelijk voor uw ogen.

Ik raad u aan om uw mascara voor aanvang van de behandeling te verwijderen, gezien het feit dat de wimper haren dan optimaal geverfd kunnen worden. Draagt u contactlenzen, dan raad ik u aan om uw lenzen voor de behandeling uit te doen!

 

Spa Pedicure of Manicure behandeling (60 minuten)

Naast de standaard pedicurebehandeling kunt u zichzelf laten verwennen met een Spa Pedicure of Manicure behandeling. Ook als u niets aan uw voeten mankeert, is een ontspannende voetbehandeling een weldaad voor lichaam en geest. Een Spa Pedicure of Manicure behandeling is pure wellness voor uw voeten en handen.

Het BCL SPA systeem in 4 eenvoudige stappen:

1. Sea Salt Saok

Een heerlijk bad die reinigt en verzacht de voeten en handen. 

2. Sugar Scrub

Het zachtjes verwijderen van dode huidcellen en het hydrateert de huid, waardoor het zacht en zijdeachtig aanvoelt.

3. Moisture Mask

Een vochtinbrengend masker die de huid herstelt, de natuurlijke hydratatie die de huid diep voedt.

4. Massage Cream 

Als afsluiting een heerlijke massage met massage cream, deze crème heeft een hydraterende, genezende en regenererende werking, waardoor het heerlijk soepel aanvoelt.

Alle bovenstaande producten zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten en Argan olie!

 

Paraffine behandeling (30 minuten)

Een Paraffine behandeling is een aangename en intensieve verzorgings behandeling voor uw handen.
Het is een extra verzorgend masker voor ruwe, droge en gebarsten handen. De verzorgende eigenschappen van paraffine maken de handen weer soepel, zelfs een droge huid wordt weer zacht en elastisch. Een Paraffine behandeling stimuleert de doorbloeding van de handen.

Nadat uw handen zijn gescrubd en zijn ingesmeerd met een heerlijke en voedende crème, worden uw handen 2 tot 3 maal ondergedompeld in de warme paraffine. Daardoor ontstaat er een waslaag op uw handen.
Om de warmte goed te kunnen vasthouden, worden uw handen ingepakt in plastic en daar overheen worden warmte vasthoudende wanten gedaan. Dit laten we ongeveer 10-15 minuten intrekken en hierna word de paraffine weer verwijderd. Als afsluiting krijgt u een voedende handcrème ingemasseerd.

Door de warmte gaan uw poriën open staan, waardoor de afvalstoffen in de huid afgevoerd worden en de werkzame stoffen van de crème in uw handen trekken, hierdoor vindt er een dieptereiniging en verzorging plaats.
Na deze behandeling voelen uw handen zeer aangenaam en zacht aan.

Voor iedereen die zijn handen wil verwennen, maar zeker voor personen met reumatische aandoeningen en/of (erg) droge handen, vooral in de winter.

Voetmassage (30 minuten)

Een voetmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten, die je de hele dag dragen, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Een voetmassage geeft je rust en laat je even stilstaan bij jezelf. Een voetmassage kan een verzachting en weldaad geven bij verschijnselen of klachten zoals bijvoorbeeld: Spanning, hoofdpijn, slapeloosheid, pijnlijke vermoeide voeten, vochtophoping in de voeten of benen, verkrampte en gespannen voeten, koude voeten en benen, enz.

Manicure behandeling

Een Manicure behandeling bestaat uit :

* Desinfecteren van de handen.

* Reinigen en verzorgen van de nagels en nagelriemen.

* Modelleren van de nagels.

* Als afsluiting een verzorgende handcrème.

* Eventueel kunt u als extra een gelpolishbehandeling bij boeken.

Gel for Feet

Magnetic Gel for Feet is een techniek waarbij u in no-time prachtig verzorgde nagels van uw tenen kunt hebben. Omdat de nagels van de tenen nu eenmaal langzamer groeien dan die van de handen blijft de Gel for Feet zeker 8 weken mooi. Helemaal trend is de French Pedicure met als optie een nailart op de grote teen. Maar ook Gelpolish in een mooie kleur kan hierop aangebracht worden.

 

Seal 'n Protect

Seal 'n Protect beschermt en verbetert de natuurlijke nagel. Seal 'n Protect hersteld zichtbaar beschadigde nagels. Seal 'n Protect is aan te brengen als alleen nagelverharder, maar ook onder een gel of gelpolish waardoor deze producten nog beter gaan hechten en beter blijven zitten.

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.